Teaclassix heeft u nog héél wat extra's te bieden bovenop te merken die u ondertussen zeer vertrouwd zijn.

We sommen de verschillende andere merken even voor u op:

NOVECENTO

Inoxriv is een Italiaans fabrikant van ethisch en milieuvriendelijke besteklijnen kookproducten. Roestvrij staal is hun kracht.
Wij volgen de prachtige besteklijn Novecento die bij al onze serviescollecties passen. Novecento bestaat in Mirror, Frozen, Gold, Copper en Titanium uitvoering in luxe koffers.
De 5 versies zijn vaatwasbestendig!

Biostone® staat voor kwalitatieve pannen met exclusieve antiaanbaklaag met steeneffect, verwerkt met harde mineralen, extreem bestendig tegen krassen en schuren. Teaclassix biedt u 2 uitvoering aan, Black en Choco.
Deze pannen zijn geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie. Zij zijn vaatwasbestendig en hebben een garantie van 5 jaar.
Biostone® is een geregistreerd merk van het Italiaanse Pensofal en wordt in Italië gefabriceerd.
Van Maxwell en Williams volgen we enkele leuke collecties mugs in giftbox en bijpassende onderzetters, theepotjes en hun kopjes en placemats.Royal Tea heeft alle thee accessoires in zijn collectie waar een ware theeliefhebber niet zonder kan. Vervaardigd uit kwalitatief inox.

Uit Bunzlau Castle's uitgebreide aanbod aan servies, glazen, bestek, keukentextiel, ... dat wij vertegenwoordigen maar niet op voorraad hebben, maakten wij een selectie uit het keukentextiel. Wij kregen al regelmatig de vraag naar kwalitatief en leuk keukentextiel en dus kan u dit voortaan rechtstreeks bij ons bestellen uit onze voorraad en gewoon aan uw bestelling toevoegen.

Met de producten van Yutaka kunnen uw klanten of uzelf de lekkerste sushi bereiden. Het bekende Kikkoman soja sausflesje mocht uiteraard niet ontbreken.