Inox thermosflessen. Je komt ze steeds vaker tegen. Kijk maar eens om je heen op kantoor, op de fitness, op wandeling, op school. Logisch, want we zijn ons steeds meer (milieu)bewust van de voordelen die een herbruikbare waterfles biedt.

IZY Bottles heeft een zeer gevarieerd assortiment. Er zijn unikleurige matte, glanzende en gemarmerde flessen voor hem of voor haar. Maar je hebt ook de ‘Van Gogh’ collectie met schitterende prints, de flessen voor kinderen die ze zelf kunnen bestickeren en ... de flessen ontworpen voor Pip Studio.

Alle inox IZY flessen zijn dubbelwandig, 100% lek vrij, houden je drankjes koud gedurende 24 uur en heet gedurende 12 uur. Je hebt 500ml inhoud voor de standaard flessen en 350ml voor de flessen voor kinderen.

Nieuw zijn de IZY Mugs die speciaal ontwikkeld werden voor je hete dranken zoals koffie en thee. Deze dranken blijven warm gedurende 6 uur dankzij de dubbelwandige inoxlaag. De mugs zijn 100% lek-vrij en hebben een capaciteit van 350ml.


PS Izy spreek je uit als ‘Ajzie’.
Omdat ze bij IZY Bottles écht een bijdrage willen maken tegen de opwarming van de aarde, verkopen zij alleen maar 100% CO2 neutrale producten. Dit doen ze door de uitgestoten CO2 te compenseren met het terugplanten van bomen in Ethiopië.
500L WATER DONATIE - Iedereen op de wereld verdient het om toegang te hebben tot schoon en vers water. Helaas, is dat nog niet overal ter wereld vanzelfsprekend. Daarom doneert Izy voor elke verkochte IZY Bottle 500l schoon drinkwater aan de waterprojecten van Made Blue.
GA PLASTIC TEGEN - Zwerfafval. Het is tegenwoordig overal te vinden. Van visnetten, tot mondkapjes tot ... plastic flesjes. Juist daarom is het belangrijk om re-usable te drinken. Zo gaat één IZY Bottle gemiddeld 150 plastic flesjes per jaar tegen. En zo hebben wij in 2021 wel 4.500.000 extra plastic flesjes vermeden.


Meer natuur. Minder plastic.