VIVA is een op thee gericht merk dat in 2010 in Denemarken is opgericht door Peng Lin, VIVA’s stichter, CEO en theeliefhebber die opgroeide in Aarhus, Denemarken. Viva biedt de meest prachtig ontworpen thee-accessoires aan en streeft ernaar theetradities te moderniseren en naar nieuwe hoogten te brengen.

Vandaag heeft VIVA haar hoofdkantoor in het centrum van Toronto, een Europese dochteronderneming in België en een productiefaciliteit in China.
Viva’s missie: de wereld inspireren om te ontspannen en zich beter te voelen met de perfecte thee-ervaring, elke keer weer.
Het woord ‘VIVA’ wordt gebruikt als een uitdrukking van lofprijzing en de viering van het leven. Zo vieren we de kracht van thee die het leven van mensen verandert. Het vieren van de eindeloze gezondheidsvoordelen, het ritueel en de ontspannende feel-good momenten.

Bjj VIVA staan ze voor het nemen van een moment om even te vertragen en te ontspannen. Of het nu gaat om de ruimte (pop-up retail, café, evenement), de thee of het theeservies; de kleuren, materialen en kwaliteit moeten dezelfde emoties en espressies overbrengen.
Ook de verpakkingen van Viva zijn mooi, duidelijk en ogen fris in het schap.

Het ontwerp moet puurheid en minimalisme uitdrukken, de kwaliteit moet uitzonderlijk zijn en de functionaliteit innovatief en goed doordacht.


PERFECTING THE MOMENT™