vtwonen is een bondig en leuk pakket van zorgvuldig uitgedachte decoratieve producten en tijdloos ivoorkleurig porselein dat daarbovenop nog eens ondersteund wordt door het gelijknamige woonmagazine en tv programma ‘Een frisse start met vtwonen’.
Het betekent een aanvulling voor het Teaclassix aanbod, vooral met het oog op de stijgende vraag naar deco objecten in de markt. Voeg daar ‘budgettair toegankelijk’ en ‘leuke gift items’ aan toe en je hebt een plus naar onze klanten toe.


Over vtwonen
vtwonen is reeds 55 jaar lang het lifestyle en living topmerk in Nederland. In de vtwonen collectie vind je alles om je huis nóg mooier te maken. Basisstukken en mooimakers voor binnen en buiten in de typische vtwonen stijl: basic met een twist. Dé klassieker uit de vtwonen collectie, het witte vtwonen servies. Al jaren in de collectie en de perfecte basis voor die echte vtwonen sfeer. De witte basic items combineren prachtig met ieder andere stijl. Van naturel en hout tot grafisch en industrieel. Door de eenvoud en tijdloosheid zijn alle producten prima met elkaar te combineren. Met een sierlijk tafellaken, placemats, kandelaars en schalen maakt u het geheel af. Maar ook in combinatie met uw huidige items voelt de vtwonen collectie zich helemaal thuis.